Дюнер хапки:



 

Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

   

                                            Необходими продукти:

  •  свински бут - 650 г без кост
  •  червено вино - 1 ч.ч.
  •  соев сос - 1 с.л.
  •  лук - 1 глава
  •  захар - 1 с.л.
  •  бял пипер
  •  чесън на прах
  •  пушен червен пипер
  •  чубрица
  •  олио
  •  сол - на вкус


  •                                 Начин на приготвяне:

Измиваме и посоляваме свинския бут. Слагаме го в купа и го накисваме в марината от червено вино, соев сос и подправките за една нощ в хладилник. Купата е покрита с фолио.

Настъргваме на ренде стария лук и го задушаваме в тиган с олиото и захарта до златист цвят.

Нарязваме месото на малки късчета и го добавяме към карамелизирания лук.

Задушаваме месото на среден огън в тигана докато изври маринатата. След което приготвяме с пърженото свинско вкусни дюнери.

Дюнер хапките са готови.

Да ви е сладко! :-)

                                           




Няма коментари:

 САЛАТА СЪС СКАРИДИ, АЙСБЕРГ И АВОКАДО: Приготвяне 10 мин. Готвене 30 мин. Общо 40 мин. Порции 1                                            ...